Armonii

Simptome, semne de ovulație: cum să determinați online

Pentru a identifica tulburările din sistemul reproducător al femeii, planificarea sarcinii competente, alegerea corectă a contracepției, ar trebui să aveți o idee clară a ciclului menstrual, a cărui principală legătură este ovulația.

Un daub în ziua a 15-a a ciclului. Ce înseamnă ? Haide, cine a avut asta !

Buna tuturor! Un pic de fundal: acum al doilea ciclu de anulare este în regulă, în primul ciclu, un chist VT a ieșit după ovulație, pentru a-l elimina, li s-a prescris să bea orgametril (analogul duphaston) de la 26 dc timp de 10 zile.

De ce nu există perioade cu un chist ovarian - efectul chistului asupra menstruației

Fiecare femeie din viața ei a cunoscut nereguli menstruale. De ce există o întârziere a menstruației cu un chist ovarian?

Primele semne ale sarcinii

În ciuda faptului că testele de sarcină și ecografia sunt singurele modalități de a determina cu exactitate sarcina, există o serie de semne și simptome la care merită să fiți atenți.

Cauzele greaței în timpul menstruației

Unul dintre cele mai frecvente simptome ale menstruației, semnele menstruației, sunt dureri în abdomenul inferior sau disconfort în partea inferioară a acestuia, apariția de dureri de cap, slăbiciune și, în unele cazuri, chiar o creștere a temperaturii corpului.

Cheaguri de sânge în timpul menstruației

Cheagurile de sânge în timpul menstruației nu sunt întotdeauna un semn al anomaliilor patologice în sistemul urogenital feminin. Este necesar să sune alarma dacă acest fenomen este însoțit de simptome dureroase, un miros neplăcut emană din descărcare și temperatura crește.

Fecioarele pot folosi tampoane??

Este posibil ca fetele (fecioarele) să folosească tampoane?Ce tampoane pot fi folosite pentru fete??Piața modernă a produselor de igienă feminină oferă o gamă largă de tampoane de diferite mărci.

Descărcarea în timpul ovulației cu sânge

Sângele în timpul ovulației, în majoritatea cazurilor, este normal, dar în cazul în care cantitatea acestor secreții depășește norma și, de asemenea, este însoțită de durere, trebuie să contactați imediat medicul ginecolog.

De ce apar durerile ovariene după ieșirea din ou?

Orice durere este un semnal că ceva nu este în regulă în corp. În timpul ovulației, multe femei pot prezenta disconfort în zona pelvină. Procesul de maturare a ouă la toată lumea este destul de individual, astfel încât femeile experimentează acest fenomen natural în moduri diferite.

Descărcarea postpartum

Ultima actualizare: 14/12/2019Conținutul articoluluiPentru a evita posibilele complicații postpartum, trebuie să fii atent la corpul tău și să observi cantitatea și compoziția secrețiilor, temperatura corpului și durerea.

Cât de sigur este să vizitați un solar în timpul menstruației?

În zilele critice, fetele și femeile renunță la multe activități și proceduri cosmetice. În ceea ce privește vizitele la patul de bronzare în timpul unei perioade lunare, opiniile experților au fost împărțite, deoarece există un risc ridicat de complicații.

De ce apar dureri crampe în timpul menstruației?

Unele femei se confruntă în mod constant cu dureri crampe în timpul menstruației, pe care le percep ca un simptom familiar al menstruației. Însă, în mod normal, acest proces fiziologic nu trebuie să fie însoțit de durere și disconfort, apariția durerilor crampe indică faptul că nu totul este în regulă cu sfera reproducătoare feminină.