Intim

Dureri de sfârc după menstruație

Corpul feminin este aranjat într-un mod special. În decurs de o lună, la nivel hormonal apar modificări grave, care contribuie la apariția ovulației, concepției sau menstruației.

Calendarul ciclului menstruației pentru femei - cum să numeri?

Ciclul menstrual regulat - un indicator al sănătății femeilor.Menținerea unui calendar de menstruație vă permite să identificați zilele în care există o probabilitate mare de a rămâne însărcinată și când este aproape imposibil să rămâneți gravidă.

Cum se utilizează tampoane?

Menstruația regulată este un semn important al sănătății reproducerii feminine. Dar, în ciuda naturalității acestui proces fiziologic, aduce un anumit disconfort în viața unei femei și afectează semnificativ ritmul obișnuit al vieții sale.

Temperatura 37 cu menstruație întârziată, menstruație

Iregularitatea ciclului menstrual, atunci când sunt înregistrate întârzieri de câteva zile, este cauzată de o serie de motive, dintre care există fiziologice și patologice.

Tablete pentru apelarea menstruației: recomandări de utilizare

Menstruația ciclică este principalul semn al sănătății și al funcționării „linii” a organelor sistemului reproducător la femei. Fiecare reprezentant al sexului corect știe când va râvni ziua râvnită X, iar absența menstruației la ora indicată poate cauza îngrijorare serioasă.

Menstruație întârziată fără sarcină

Odată cu întârzierea menstruației, fiecare fată se confrunta. Primul lucru pe care toate femeile îl consideră în această situație este: „Există o sarcină?” Ei aleargă la farmacie, cumpără un test, iar el arată un rezultat negativ.

Semnul sarcinii: tragerea abdomenului inferior

Pentru a recunoaște sarcina, există un număr mare de tot felul de semne și simptome. Ele pot apărea atât împreună cât și separat. Motivul apariției lor este schimbările hormonale în corpul unei femei.

Cauzele durerii abdominale și menstruației întârziate

Debutul oportun al menstruației este un semn al sănătății genitale feminine. În medie, ciclul unei femei durează 28 de zile, dar o durată de 26-35 de zile este, de asemenea, considerată normală.

Care pot fi motivele întârzierii menstruației dacă testul este negativ?

Femeile încep să se îngrijoreze atunci când nu există perioade, testul este negativ. Motivele sunt uneori comune - o atitudine neglijentă și neglijentă față de sănătatea ta.

După escapel, menstruația a mers o săptămână mai târziu

Sexul neprotejat este uneori o cauză de panică și stres pentru o femeie. Teama de sarcină după o apropiere accidentală sau neplanificată ia toate gândurile.

Postinor

Structura1 comprimat conține 750 mcg de levonorgestrel, precum și dioxid de siliciu anhidru silicon coloidal, stearat de magneziu, amidon de cartofi și porumb, talc, lactoză monohidrat.Formular de eliberareTablete ambalate în blistere de 2 buc.

Menstruația a venit cu 1 săptămână înainte de termen, motive pentru ce trebuie făcut

Motive pentru sosirea menstruației cu 1 săptămână înainte de termenCu o funcționare normală normală, descărcarea vaginală apare la femei în fiecare lună, începând cu vârsta de 11-15 ani și se încheie cu sosirea menopauzei.