Punct culminant

De ce apar edemele înainte de menstruație și cum să scapi de ele

Edemul înainte de menstruație este unul dintre simptomele comune ale sindromului premenstrual, alături de nervozitate, oboseală și stare generală de rău.

Tratamentul endometritei cu remedii și metode populare

Endometrita se numește inflamația mucoasei uterine interne. Endometrita poate fi cauzată de infecția în uter din vagin (cel mai adesea este infecția cu streptococ, gonococ și stafilococ).

Cauterizarea eroziunii cervicale prin unde radio

Dintre toate metodele de tratament hardware cunoscute în ginecologie, cauterizarea eroziunii cervicale prin unde radio este considerată cea mai progresivă.

Cum să scutiți bufeurile cu menopauză - este posibil să scăpați de un simptom neplăcut?

Climax este unul dintre procesele fiziologice din starea sistemului reproducător feminin. Se caracterizează prin faptul că apare o regresie treptată a funcției menstruale până când dispare complet.

Perioade groase din prima zi. Sânge menstrual gros - o patologie sau norma? Procese inflamatorii ale uterului

Flux menstrual grosScurgerea sângeroasă, maro în timpul menstruației apare lunar la femei. Absența lor este observată în mod normal doar înainte de pubertate, în timpul sarcinii, alăptării, menopauzei și menopauzei.

Pentru a trata eroziunea colului uterin pentru femei născute și care dau naștere

Corpul feminin este un sistem complex și fragil care necesită o atenție specială, deoarece viața viitorilor copii depinde de sănătatea femeii.

Supozitoare Livarol cu ​​fard: cum se folosește pentru femei?

Ambele forme acute și cronice de vulvovaginită candidoză la femei necesită întotdeauna numirea de medicamente antifungice locale. Prin urmare, acest articol va oferi instrucțiuni detaliate și complete de utilizare a supozitoarelor Livarol pentru tuse.

Dureri de stomac în timpul menstruației: ce să faci?

O durere de stomac în timpul menstruației este o problemă cu care aproape 60% dintre femeile de pe planetă se confruntă. Intensitatea durerii poate fi diferită: de la un disconfort ușor la o durere severă care literalmente pune femeia la culcare.

De ce menstruația a început la 14 zile după precedent?

Fiecare femeie sănătoasă la o anumită vârstă începe fluxul menstrual. Ei merg în fiecare lună și orice schimbare a ciclului semnalează o schimbare în corp.

Nu este însărcinată, dar fără menstruație: 8 motive pentru menstruația întârziată

Conform calculelor dvs., cel mai neîmplinit timp dintre noi ar fi trebuit deja să vină, dar nu există perioade. Primul lucru care îmi vine în minte este să mergi să cumperi un test de sarcină.

Temperatura bazală de la A la Z

Conducătorii noștri planifică. Încercați să vă dați părerea! ->* Dragi prieteni! Da, aceasta este publicitate, rotiți cum ar trebui!Poate aportul de vitamina E și acid folic pe durata ciclului menstrual și asupra naturii menstruației?

Cauzele descărcării de sânge la luarea contraceptivelor

Pe fondul preluării OK, pot apărea sângerări la mijlocul cicluluiRata de alocareÎnainte de a deveni anxios, trebuie să efectuați o analiză simplă pe cont propriu.