Sângerare

Diaree în timpul menstruației - despre ce poate vorbi acest simptom?

De ce cu menstruația diareea este o întrebare care interesează un număr mare de fete. Adesea diareea devine primul simptom al unei menstruații care se apropie.

Cum începe menopauza la femei și ce să ia cu menopauză

Simptomele menopauzei. Hormoni pentru menopauză și postmenopauzăCe trebuie să știe o femeie în vârstă de 40-45 de ani despre menopauză? Cel mai important este că aceasta nu este o boală, nu o propoziție și nu este un simbol al bătrâneții.

De ce menstruația a început la 14 zile după precedent?

Fiecare femeie sănătoasă la o anumită vârstă începe fluxul menstrual. Ei merg în fiecare lună și orice schimbare a ciclului semnalează o schimbare în corp.

Produse care conțin fitoestrogeni pentru femei: listă, tabel

Hormonii vegetali sunt componente ale diverselor suplimente alimentare, precum și produse cosmetice. Substanțele contribuie la eliminarea uscăciunii și a pielii, încetinind procesul de îmbătrânire.

Cauzele apariției sângelui brun în timpul menstruației

Care ar trebui să fie culoarea sângelui menstrualCând răspunde la întrebarea despre ce culoare ar trebui să aibă o femeie sănătoasă perioada ei, medicul ginecolog va menționa cu siguranță caracteristicile individuale ale corpului, vârsta și factorii externi.

Care pot fi motivele întârzierii menstruației de la 1 la 10 zile?

Menstruația este etapa finală a ciclului menstrual al unei femei. Este un proces complex de respingere a mucoasei interne a uterului - endometru.

Semne de ovulație

Timpul de ovulație și fertilizareOvulația (din lat. Ovum - un ou) este ieșirea unui matur, capabil să fertilizeze un ovul dintr-un folicul ovarian în cavitatea abdominală; stadiul ciclului menstrual (ciclul ovarian).

Cum să scapi de bufeurile cu menopauză

Când o femeie se apropie de perioada menopauzei (40-50 de ani), încep să apară treptat modificări tangibile pe tot corpul: probabilitatea diferitelor boli infecțioase și autoimune crește, răspunsul imun la diverse atacuri infecțioase și virale provocatoare scade, procesul de îmbătrânire a pielii și întregul corp începe să progreseze..

Hrănirea lunară

Alăptarea și ciclul menstrual sunt două procese care ridică sute de întrebări la mamele tinere. Toată lumea știe că menstruația în timpul alăptării începe de obicei mai târziu, însă niciun medic nu poate determina perioada exactă în care ciclul menstrual ar trebui să fie restaurat, deoarece acest proces, la fel ca mulți alții, este pur individual.

Nutriție pentru menopauză - dietă și alimente sănătoase în timpul menopauzei la femei

Menopauza provoacă multe simptome și senzații neplăcute. Există însă produse care pot întârzia stingerea sistemului reproducător și încetinește îmbătrânirea.

Lunar după Norkolut

În viața femeilor, ciclul menstrual joacă rolul unui ceas precis care caracterizează funcționarea normală a sistemului reproducător. În cazul expunerii la anumiți factori externi, cum ar fi stresul, suprasolicitarea, precum și diverse afecțiuni interne și boli din zona genitală, sunt posibile perturbări hormonale, care duc la devieri ale ritmului procesului lunar.

De ce nu există perioade după nașterea recentă, perioada de întârziere depinde de tipul de hrănire, când merită să sune alarma?

Absența menstruației după nașterea unui copil se datorează caracteristicilor fiziologice ale corpului feminin.