Descărcare

Originea și tratamentul sângerării după menstruație

Multe femei se dezvoltă ocazional, după menstruație. În unele cazuri, acest lucru nu indică anomalii în organism sau dezvoltarea vreunei boli. Cu toate acestea, dacă acest fenomen reapare în mod regulat și este însoțit de durere, este important să consultați un medic ginecolog în timp util.

Ciclu crescut. De ce este asta

Am început să fac după ciclul meu abia acum o jumătate de an. și întotdeauna am avut-o 28-29 de zile. Acum de 2 luni la rând a întârziat 3-4 zile, adică a devenit 33-34 de zile.

După duphaston, menstruația a devenit foarte rară

Întrebări conexe și recomandate5 răspunsuriCautarea site-uluiCe ar trebui să fac dacă am o întrebare similară, dar diferită?Dacă nu ați găsit informațiile de care aveți nevoie printre răspunsurile la această întrebare sau dacă problema dvs.

Cistita si menstruatia intarziata

Ciclul menstrual este un proces foarte sensibil. Este influențată de absolut toți factorii externi și interni care apar în viața unei femei. Mulți oameni se îngrijorează când menstruația nu vine la timp.

Poate ovulația trage partea inferioară a spatelui și partea inferioară a abdomenului

Femeile deseori observă că partea inferioară a spatelui doare după ovulație. De ce apare durerea? Este normal? Când durerea trebuie considerată un simptom formidabil al bolii grave?

Întinzând descărcarea transparentă mucoasă

Informatii generaleÎn diferite perioade ale ciclului lunar, o femeie poate apărea externată, variind în funcție de consistență și cantitate. În funcție de starea generală a corpului, mirosul și culoarea lor se pot schimba și ele.

Fără 2 luni lunar, dar nu însărcinată

Fiecare femeie a experimentat diferite grade ale ciclului menstrual. Unele dintre ele sunt fiziologice - la adolescenți, în timpul sarcinii, cu HS, altele - sunt un semn al problemelor de sănătate reproductivă.

Pot folosi mușețel în timpul menstruației

Fiecare femeie cunoaște simptomele neplăcute ale menstruației. Unele dintre ele vor ajuta la eliminarea obișnuită de mușețel de farmacie. Să aflăm cum să gătești și să consumi medicamente preparate din această plantă..

Ce să faci dacă tamponul este blocat în interior și cum să-l scoți?

Posibile consecințe ale unui tampon uitatDacă produsul de igienă feminină a rămas în vagin mult timp, țesutul din jur se poate usca. Există disconfort și uneori chiar durere.

Medicamente cutanate

Turtea este considerată mai multă boală sexuală infecțioasă feminină decât cea masculină. Dar drojdia lui Candida este atât de insidioasă încât chiar și copiii mici pot suferi de ea.

Apă ardei

Proprietățile și utilizările ardeiului, extractului și tincturii din acestaMedicina tradițională este încă foarte populară. Nu este surprinzător, pentru că sunt eficiente și accesibile pentru toată lumea.

Menstruația cu menopauză

Menopauza este o perioadă naturală din viața unei femei în care scade producția de hormoni sexuali feminini de către ovare. Majoritatea femeilor se confruntă cu manifestări neplăcute ale menopauzei: nereguli menstruale, bufeuri, schimbări de dispoziție, creștere în greutate.